Ga naar de inhoud

Totaalassortiment in voeding en benodigdheden
voor gezelschapsdieren voor retailers,
professionelen en groothandel.

Zoomark 2023 zit er alweer op!

Laatste nieuws

Zoomark 2023 zit er alweer op!

Zoomark in Bologna was terug fantastisch! Wij vonden het prettig om jullie zo talrijk te mogen verwelkomen op onze stand en zoveel interesse te tonen in onze gekende merken en het grote aantal nieuwe producten in ons gamma.

Lees volledig artikel
Klant worden bij Laroy Group
  • Altijd op de hoogte van nieuwe producten
  • Inzicht in je bestellingen en levering van producten
  • Service, je accountmanager is altijd bereikbaar

Onze merken

Laroy Group zet niet in op één merk of productgroep, maar is een “House of brands”. Een huis met vele kamers, waar winkeliers en hun klanten terecht kunnen voor een keur aan sterke eigen merken, unieke partnermerken en internationale A-merken.

Voor alle huisdieren

Een huis met vele kamers, waar winkeliers en hun klanten terecht kunnen voor een keur aan sterke eigen merken, unieke partnermerken en internationale A-merken.

Laroy Group Home for People & Pets

De liefde voor dieren is wat ons drijft!

Laroy Group is een internationaal familiebedrijf op menselijke schaal. 
Een “Thuis” voor onze medewerkers, handelspartners, dierliefhebbers en hun geliefde huisdieren, waar we met iedereen rekening houden.

Onze mensen zijn vastberaden en sterk geëngageerd om, samen met onze partners, innovatieve & kwaliteitsvolle producten en de best mogelijke productervaring tot bij de eindgebruikers te krijgen. 

Ons verhaal

Laroy Group nieuws

Alle nieuwsberichten
Zoomark 2023 zit er alweer op!
Zoomark 2023 zit er alweer op!
07 June 2023 - in Evenementen
Zoomark in Bologna was terug fantastisch! Wij vonden het prettig om jullie zo talrijk te mogen verwelkomen op onze stand en zoveel interesse te tonen…
Farmz Atelier
Farmz Atelier
14 May 2023 - in Productnieuws
Farmz van duvoplus staat bekend om zijn onbewerkte en 100% natuurlijke hondensnacks, heeft zojuist een nieuwe reeks premium vleessnacks gelanceerd on…