Glow in the dark

Glow in the dark

in Productnieuws

Ontdek de magische onderwaterwereld van Aqua Della met de gloednieuwe collectie aquariumdecoraties
 

AquaDella introduceert twee revolutionaire glow-in-the-dark series in aquariumdecoratie, ontworpen om uw onderwaterwereld naar een hoger niveau te tillen. Elk stuk uit deze collecties is vervaardigd uit hoogwaardig polyresin en behandeld met een speciale, veilige verf die ervoor zorgt dat de decoraties prachtig oplichten in het donker. 

Verrijk uw aquariumcollectie met ons 'Trash' thema die op een speelse wijze de impact van menselijk afval op onze oceanen benadrukken. Ons 'Fantasie' thema is een kleurrijke ode aan inclusiviteit, perfect voor een jonge doelgroep en als eerbetoon aan de lhbtiq+ gemeenschap, waarbij de regenboogkleuren centraal staan. 

Beide series zijn niet alleen decoratief maar ook functioneel, en bieden een krachtige boodschap verpakt in een uniek design dat zowel visueel aantrekkelijk als educatief is. 

Afval thema

Het ‘Trash’ thema bestaat uit 7 items en is een verwijzing naar hoe we als mensen met onze zeeën en oceanen omgaan. Bewustwording zonder belerend te zijn, de unieke decoraties van eigen ontwerp zijn uitgevoerd met een knipoog. Krabben die naar TV kijken of een octopus die zich tegoed doet aan een pak melk in een gedumpte koelkast.

De ‘straling’ van de glow-in-the-dark past perfect bij de vaten radioactief afval of de televisie. De vaten zijn er in verschillende maten en bieden net als de TV, koelkast en wasmachine schuilgelegenheid aan kleiner aquariumleven. De IBC-container is wat groter en biedt met 2 openingen een zwem door mogelijkheid.

glow in the dark aqua della terra della

Fantasie thema

Een kleurrijke en fantasievolle serie die een steunbetuiging is voor een inclusieve samenleving. De Eenhoorns, het uilskuiken en de schattige Koala’s zullen een jong publiek aanspreken, maar evenzogoed de lhbtiq+ beweging voor wie de regenboogkleuren ook symbool staan. Juist deze kleuren komen extra uit als glow-in-the-dark. Ook deze serie is een eigen en volkomen uniek eigen ontwerp.

 

aqua della terra della glow in the dark

Klik hier om deze nieuwe artikelen te bekijken