Maximaliseer uw bereik met merkbeleving

Maximaliseer uw bereik met merkbeleving

in POS

Effectieve promotiematerialen voor zowel online als offline

Om de merkbeleving te verbeteren in uw handelszaak, is het gunstig om promotiematerialen goed te gebruiken. Deze materialen kunnen ervoor zorgen dat merken goed opvallen en zich kunnen onderscheiden. Hierbij kunnen wij u uiteraard uitgebreid ondersteunen, want als 'house of brands' zijn wij sterk in het positioneren en promoten van merken, zowel online als offline.

 

Bekijk alle fysieke promotiematerialen voor uw winkel en bestel via uw vertegenwoordiger*

*Niet zichtbaar? log in op uw account

 

Naast displays, schapstoppers, topcards en brochures kan ook online visibiliteit bijdragen aan een betere merkbeleving en meer klanten naar de winkel trekken. Wij bieden u daarom extra ondersteuning door de lancering van verschillende kwaliteitsmerksites boordevol boeiende video's, foto's, handige tips en aankoopadvies voor u en uw klanten in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. U vindt deze sites op onze productverpakkingen en op selecte fysieke POS-materialen.

 

BITE ME

Ontdek pas de vernieuwde website van 'Bite Me' , waar u tal van grappige sfeerbeelden, boeiende video's en USPs over onze stevige en speelse "Bite Me" hondenspeeltjes kunt ontdekken.

Nieuwsgierig? Ga naar de Bite Me website! 

 

De komende maanden zal de aanwezigheid van de product experiences verder uitgebreid worden met vernieuwde en verbeterde websites en webpagina's. Wilt u op de hoogte blijven? Hou dan zeker onze nieuwsberichten in de gaten of ontdek het via de nieuwsbrief.